Vad irriterad man kan bli!

Går inte att lägga in bilder på datan från mobilen. DOm bilder jag vill lägga in "finns" inte när man ska välja dem men kollar man i mobilen så finss dem. IRRITERANDE!

Lovade uppdatering igår men det blev inget, jag kolla på film istället. The dark knight. Jag har velat sett den hur länge som helst men det har inte blivit av men igår när mamma jag och Carro var i Västerås skulle mamma köpa böcker på Akademi Bokhandeln. Då stod det ett ställ med filmer vid kassan. Jag stod och bläddra och så låg den där. Körde lite valpögon metoden på mamma och hon köpte den åt mig och den var på extra pris så den kosta bara 100 kr ;)

Men ska bara berätta lite snabbt om söndag och måndag. Det blev Västerås båda dagarna men i söndags IKEA med pappa, Carina, Carro och Robin. Köpte möbler till mitt och Carros rum så nu har jag; nattduksbord, matta, skrivord, spegel och snart en byrå. Den vi köpte var trasig så IKEA skulle tydligen skicka en ny.
Igår var det shopping med mamma och Carro. Fick en tröja och ett linne från gina, filmen och en såndär hårkliare. Den är jätteskön :D Vi åt på den bästa restaurangen - Jensen's Bøfhus. Blev sallad till förrätt (fast vi fick den till maten) nån jättegod biff och glass till efterrätt. Inget fel med det kan man ju säga.

Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Ska ringa Amanda igen eftersom hon inte svarar för vi skulle vara med Jossan och Emelie.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0