Kollade nyss på Jerry Springer

och folk måste ju vara sjuka. En kille bodde hos sin syster och brukade klä ut sig till henne när hon inte var hemma, en tjej var otrogen mot sin man på deras bröllopsnatt med hans bror för han skulle jobba, en tjej hade fem barn och man men var ändå prostituerad och kallade sig själv en bra hora? Dessutom visste barnen om det men inte mannen. Det är ju nåt som är konstigt, så är det bara.

Fotbollsturnering idag i skolan. Släppte in ett mål men vann båda matcherna vi spela. Fast på måndag ska vi spela fler så får se hur det går. Hade också Hemkunskap på Elevens val. Jag var med Cajsa och Ange men dom skulle jobba i ett kök och jag i ett annat. Tydligen var Michan också själv och köken "räckte inte till" så vi fick jobba tillsammans. Vi skulle göra rulltårta men den smaka som ungspannkaka? Wille smaka och typ spotta ut och Wigge frågade om vi hade haft tvål i. Haha.
Imorron är det sminkning på Make Up Store som gäller. Tar en vardagssminkning, har nog mer nytta av den än en festsminkning. Tror att Jossan och Amanda skulle följa med. Puss och kram, skumbanan<3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0