Jag är hur uttråkad som helst

Och trött dessutom. Jag tror jag snart går och lägger mig.
Haft soprov idag. Vi skulle skriva en uppsats om Industrialism och kolonialism men vi ska fortsätta på so lektionen på måndag. Hitills tycker jag iallafall att det gick bra ;)
Efter skolan gick jag och Cajsa hem till henne och hämta grejer till hennes träning innan vi tog bussen till stan så jag kunde göra min sminkning på Make Up Store. Shit vad mycket jag gjorde "fel" när jag sminka mig, haha! Småsaker som man liksom inte tänkt på som att t.ex "trycka" dit pudret istället för att borsta på det. Men det gick bra och jag valde en asfin ögonskugga hon som sminka använt på mig, en concealer, en silikonduk som man tvätta bort smink med(så mamma och pappa slipper dampa på mig om att det är svarta fläckar på badrumshanddukarna) och svampar. Åkte sen hem till pappa i nån halvtimme och såg att jag hade fått nya FRIDA tidningen, aldrig fel ;) Pappa och dom skulle till Tuna Park och handla lite så jag tog bussen ner på stan där mamma hämta mig(annars hade jag fått vänta i typ en halvtimme på 13 Ekängen :( ). När vi kom hem hade Olle lagat ris och kycklinggryta av nåt slag. Han vet inte själv, han hade bara haft i lök, bacon, kryddor, paprika m.m.

Imorron äre matteprov som gäller - algebra och ekvationer, inte kul! Carro ska också ta hem Ebba, Adam och Oliver(hennes boyfriend) så om jag ska vara hemma mååååste jag sköta mig. *snyft* :'(


Kommentarer
Postat av: bäDensta ! :D

Oj, det var så synd om dig som var tvungen att sköta dig x)<333333333

2010-02-06 @ 14:18:32
Postat av: ericaa

vet :(<3333333333<3

2010-02-06 @ 18:56:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0