Så jävla ägd din f*ucking bitch!

Sitter hos mamma. Datan går faktiskt bättre, don't ask me why, så nu blir det nog lite mer uppdatering :)

Var på stan med jossan idag. Vi var inne på gina och jag handla ett par benvärmare. Sen går vi och fikar, kollar runt lite och kommer sen tillbaka. Jossan provar lite kläder och jag sitter i hytten mittemot och la påsen med mina benvärmare på golvet. Sen hämtar en mindre storlek åt jossan. Medans jag är borta går en tjej in i hytten jag satt i. När jag kommer tillbaka ser jag påsen ligga brevid hennes fötter på golvet. Jag ba till jossan: hallå, min påse ligger därinne. Jossan: men säg till då. Jag: när hon kommer ut. Sen när jag kollar där igen är påsen borta och det prasslar inne i hytten
Så jag väntar tills hon öppnar draperiet.
Jag: ursäkta, ligger det en påse där?
hon: nä, jag har inte sett nån.
Jag: nehe, för jag såg att den nyss låg vid dina fötter.
Hon: Men det ligger ingen påse här!
Jossan och jag: Men vi hörde ju nyss att det prassla.
Hon: Men vafan, det ligger ju ingen påse här. Isf skulle jag ju ha gett den till expiditen. Kolla själva. (hon lyfter på högen med kläder på pallen)
Jag: men du har inte den i väskan då? Kan vi få kolla.
Hon: Öhm.. Nej! Ni är fan inga poliser!
Sen stänger hon och jag går och säger till henne i kassan. Hon i kassan ba: jag kan inte göra nåt men prata med henne bakom hörnet (min förra vikarie x)) När jag berättar för henne kommer jossan och ba: hallå erre?
Så håller hon i påsen. Tydligen hade tjejen "hittat" den under kläderna hon lyft på. Och typ en halvminut innan hon gav dom till jossan hade det prasslat inne i hytten igen.
KÄNN DIG ÄGD SÄGER JAG BARA! MUCKA INTE OM DU INTE VILL FÖRLORA ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0