MIDSOMMAR :)

20 juni.

Igår. Fira i Linköping med alla. Jättemysigt. Efter grillingen vid typ halv nio kolla "ungdomarna" på BenjaminButtons. Seriöst, älskar filmen! har sett den en gång innan och den rekomenderas! Efter filmen var alla typ skittrötta, så Jossan, syster och jag gick och la oss i gäststungan, medans dom andra sov i tält. När vi kom in i stugan och hade lagt oss blev vi pigga igen :o Så vi låg och prata om våra pappprs gamla flickvänner och hur bi hata dom, hahahah x)

idag. vakna typ 10 i 11. Gick ut ur stugan och då står pappa och packar bilen. Jag ba: Men... Vad ska ni ? Då hade det varit strul med min låtsasbrorsa och hans tjej. Så pappa, hans tjej carina ochmin andra låtsas bror åkte hem då.
Efter det gick vi andra in i huset och åt frukost. Sen spela Jossan, jag, Michan, syster, Frida och Fabbe Nya Rappa Kalja. hahhahah, skit kul ju! Hade aldrig spelat det förut.
Vid två åkte Jossan, hennes pappa jag och hem. Det tar ju två timmar till Eskilstuna och syster och jag skulle till strägnäs vid 5 med mamma för att fira kusin.
Väl hos kusin grilla vi och åkte sen hem vid 9.
 
Så nu lyssnar jag på lite JonasBrothers och har tråååååååååkigt x(

Ajaa^

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0