Hemma igen ! :)

Nu är man tillbaka i gamla, men älskade Eskilstuna. Har haft det jättemysigt, men borta bra och hemma bäst, ellerhur? Kom egentligen hem igår, men kunde inte gå in på datan eftersom farmor och farfars inte funkar. Så jag åkte hem till mamma idag. Visserligen är dom i Spaninen men det känns ganska skönt att få vara lite själv. Måste också berätta det; Mamma och Olle har förlovat sig. Äntligen säger jag bara! Efter 4 år var det verkligen dags ;)
Resten av dagen kommer jag bara att ta det lite lungt. Sover hos farmor och farfar ikväll med, då med Emma, eftersom pappa och Carina inte kommer hem förrän imorron.
Sen när dom kommer hem kommer vi inte heller kunna bo i lägenheten innan vi åker till Tyskland på onsdag (tror inte det kommer bli någon uppdatering dom 9 dagar jag är borta). Vi ska ju bo i pappas jobbarkompis lägenhet där nere, medan dom bor i våran, men dom har redan kommit. Kul! Verkligen, NOT!

Nej, nu blir det att ta ett bad och sen måste jag verkligen platta håret! Jag har vart utan plattång hela veckan! Fattar ni? Hela veckan! (Haha, dramaqueen så det skriker om det)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0