7 juli

Vakna 20 över 5 imorse ! Vad fan äre för fel på mig ?! Jag är astrött och kunde inte somna om för det var för ljust ute. Asså inte att solen lyste utan typ molnen var typ jätteljusa på nåt konstigt vis :o Asså, det går verkligen inte att förklara. Istället låg jag och läste "Ljudet av ditt hjärta". Köpte den på engelska igår. Det är faktiskt inte så svårt att förstå, så jag växlar lite mellan böckerna för det är på nåt sätt kul att läsa på olika språk, haha x)
Skulle egentligen ha köpt "När jag hör din röst". Jag har den men Carro har typ förstört den. Den går att läsa men det är ju lite roligare att ha fina och välskötta böcker ellerhur ? Men nu fanns den inte, så jag tog Eclipse istället eftersom, enligt mig, är den boken bäst. Förut tyckte "Så länge vi båda andas" men nu har jag ändrat mig. Men iallafall. Boken jag köpte i går var i pocket form och kosta 180 kr på Akademibokghandeln ! :o Carro skulle köpa den åt mig eftersom hon förstörde den andra och hon hade presentkort oh sånt, men ändå. 180 KR ! På Åhlens är dom fett mycket billigare. Jag tror jag betala 200 för Ljudet av ditt hjärta på Akademibokhandeln och 180 för Så länge vi båda andas. Så alla som har tänkt att köpa böckerna köp dom på Åhlens. 
  Skriver nog mer ikväll, om jag hinner.Åker ju till Göteborg imorron ;)

Puss <3
                      
Btw: har fixat mina naglar nu också, själv då men iallafall. För en gångs skull har ägaren till världens fulast naglar skitsnygga naglar ! :)

Och juste. Satt och läste på mjölkpaketet igår kväll, värsta mysiga sång/dikten hahah :)


Sommar i min hage. Godsaker i min mage.
Smörblomman är så fin att titta på men
smakar illa så den får kvar på backen stå.
Jag repar timotej, ängsviol och klöver med
min tunga. Ligger stilla, idisslar ibland ko-       
sången sjunga : Mu mu mu. Livet är nu nu nu.
Tänk att av detta möjolk det sen bliva. Men
sånt funderar inte jag på när jag bland växt-
er kliva.
                    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0