2 juli

God eftermiddag blir det väll ? :)

Operationen idag gick jätte bra. Jag var beredd på mycket smärta, speciellt från bedövningssprutan. Men den gjorde knappt ont. Okej, ganska, men den andra var mycket, mycket värre. Men nu är jag jävligt glad att det är över. Nu blir det inga fler utdragningar va tänder, operationer av visdomständer. Allt är klart!
  Men nu är jag skittrött. Vet inte om det beror på det där jävla äckliga lungnade jag fick ( seriöst har aldrig smakat nåt äckligare :o ) eller att jag somna 12 igår kväll och gick upp halv 7 imorse. Det är nog lite både och.
Åkte ifrån sjukhuset vid 11 kanske. Låg först och vila på avdelningen där mamma jobbar och tog det lugnt. Hemma hyrde jag "Never back down" på TeliaBoxen. Fyfan vilken bra film! Älska den och Sean Faris och Cam Gigandet, fett snygga!

Aja, nu väntar jag på mat. Undra hur det går att äta ? Hahaha

PUSS <3Var på TunaPark med Carro och mamma igår. Jag är ju liiiite bortskämd ibland så jag fick tröja och halsband. Egentligen brukar jag få det efter jag har vart duktig men vi skulle inte haft tid idag. För jag får alltid nåt när jag typ dragit ut tand, opererat eller nåt. Förra gången fick jag "Så länge vi båda andas". Varför vet jag inte. kanske för att min mamma tycker om mig, vad vet jag ? x)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0