Nu äre slut

på inomhusfestandet och vi ska ut röja ist. Och träffa Adde. Puss och gott nytt år på alla :)

 bjuder på mysigaste bilden fårn i somras(ingen aning om varför :))


Är med

världens bästa tjejer just nu. Anna kom nyss och vi har så grymt kul. Ville bara säga det ;)

Håller på..

och kollar på nya möbler som vi ska köpa till mitt rum när vi flyttar.


+ben


Sista december

Årets sista dág, inte dåligt. Kan bara inte förstå att året har gått så himla fort :/
Ikväll tror jag det blir att Amanda och jag ska till Jossan och träffa henne, Rebecka och Emelie. Vi äter där och är med dom och sen vid tolv går vi hem till mig för att kolla på fyverkerier på Djurgårdsberget. Men om Emelie, Jossan och Rebecka följer med får vi se.

Jag har dessutom mycket goda nyheter :) Carro och jag har fått mamma och Olles gamla dator SÅ JAG KAN BLOGGA, GÅ IN PÅ FACEBOOK OCH SÅNT HOS MAMMA MED :D

God morgon

eller god förmiddag kanske låter bättre? Jag iallafall ska snart äta frukost. Känner att jag börjar bli hungrig ;)
Idag ska jag se om jag kan vara med Jossan, annars lovade jag Amanda.
Jag hann inte heller skriva nåt igår, men jag var på stan med Amanda och shoppa lite till; en tröja, örhängen (typ 12 par som Amanda och jag dela på) och inne på Cubus köpte Amanda 2 bhar och man fick en tredje på köpet så den fick jag ;) 

Är hemma hos pappa nu

och alla här är ju galna i Wii. Alla har typ träningsvärk i armen av att ha spelat Wii sports tennis.
Var på stan idag. Carro och jag gick ner eftersom bussen inte kom nån gång. Visst det är halt på vägarna, men ska väl passa tiderna iallafall!  Som sagt, vi gick ner och in på gina. Vi ville börja där eftersom vi båda hade presentkort på 1000:- där. Vi kom in tio över tio(lite senare kom Jossan) och gick därifrån tolv. Sjukt mycket folk. Vi träffade Rebecka och Amanda Lennstrand också. När Rebecka hade betalat och skulle gå bort från kassan svimma hon. Alla kolla. Stackars gullunge :( Mycket shopping blev det iaf. Väskan jag har velat haft i typ en månad är äntligen min. Köpte även ett linne, en cardigan och nån "över"jacka, Bh och trosor och en foundation. Den jag har är så konstig färg på :S                                                 fast min är svart, mycket snyggare ;)
                          


Jahapp

julafton är snart slut. Ska jag vara ärlig har det knappt känts som julafton idag. Julstämningen är på topp, haha, men tiden har gått så fort. Det känns fortfarande som om det är oktober. När jag t.ex tänker efter hur långt det är kvar till min födelsedag så tänker jag; "Amen det är typ ett halvår.. Eller visst f*n, det är ju bara 4 månader :O" Lite weird ;)
Just nu sitter jag och kollar lite på ginatricot.com på saker som jag kanske jag köpa för mitt presentkort. Ska gå ner på Söndag tror jag. Ska kolla om Amanda, Jossan, Emelie eller nån vill hänga med ;)God jul gott folk!

Pappa och Carina har köpt Wii till familjen så nu spelar dom det ;) Andra julklappar jag har fått är; toffife(som jag inte kan stava och var tvungen att kolla upp på google hur det stavades... :$), 750:- på gina, vantar, The Twilight Soundtrack på CD (Carro fick New Moon soundtracket, men det gör inge för dom låtarna kan jag inte, moahaha ;)) påslakan, en f*cking tvättkorg XD, halsband och muffinläppglans som luktar choklad (a'. Jag fick också armband av farmor och farfar (och 250 av 750 på gina och påslakanet) som jag hade sagt till farmor att jag ville ha. Det hade jag glömt bort så jag hade redan köpt dom. Men som den underbara syster jag är fick Carro dom istället ;) Sen imorron ska vi till mamsen och fira jul.

för dom som inte ser (ingen alltså) så står det butterfly på =)Lätt den finaste pepparkakan, NÅNSIN :D


Det var ett tag sen Eskilstuna hade såhär mycket snö vid jul ;)Jag är typ död..

Jag vill träna, jag vill bli smal, jag vill gå ner i vikt. Men tyvärr lider jag av sjukdom lathet :/ Jag är astrött för att jag inte rör på mig. INTE BRA! Ingen träning igår. Sure, jag hade idrott men hur mycket träning är det? Idag också idrott, men imorron äre innebandy som gäller! Fast först vara med Amanda darling en stund ♥

3 bra saker♥

1. SNÖ! Snön har kommit. Visst är det kallt, men det är grymt fint och kul. Det känns att det är snart är jul ;)

2. FÖRSTA BETYGEN! VG i matte, engelska och svenska. G i tyska.. I NOn och SOn får vi fyra betyg (i varje ämne) för det är flera ämen i samma. I NO kemi: G, biologi: G, fysik: G och teknik: VG. SO geografi: VG, religion: VG, samhällskunskap: VG och historia: G. Helt okej, men till nästa termin ska det bli liiite bättre ;)

3. KAN BLOGGA OH SÅNT IGEN! Jag har dels varit hos mamma och datorn där är ju bara bläh. Men nu är jag hos pappa men vi har bråkat lite, jag har varit dålig med tider och so on, så jag har haft dataförbud. Saker är bättre nu och i juletider ska man icke bråka (a'


RSS 2.0